Alkoholfri pubkväll fre 10 februari

Alkoholfri danskinspirerad pubkväll på Möllevångsgruppens lokal – ditt nyktra spot på Möllan! Vi står för bra dansk musik, ett schysst ställe att hänga ut på, billig alkoholfri öl från Tyskland och – i prisnivå endast med Glassfabriken – den billigaste Club maten i stan. Extra underhållning för de som vill blir denna gång: danskt quiz!

Resten får ni stå för kära vänner och kamrater, varmt välkomna! Inträdet är gratis – men för alla som tagit initiativ till att starta en bostadsrättsförening eller en flashig kaffebar kostar det 100 spänn.

Allt överskott går till Solidaritetsfonden i Lund. Solidaritetsgruppen i Lund är en grupp som jobbar med solidaritetsarbete och fångkamp. Vi driver även bötesfonden som är en nystartad fond av aktivister i Lund som vill verka solidariskt med andra politiska aktivister. genom den kan vi ekonomiskt hjälpa personer om de hamnat i trångmål efter politisk aktivitet. Man kan söka hjälp för sin ekonomiska situation om man blivit dömd till böter för politisk aktivism utförd i Lund eller av personer hemmahörande i Lund.

Ingen åldersgräns

FREDAG 10 FEBRUARI. 19:00-00:30. SÖDRA PARKGATAN 27A.

Sprid detta event på facebook: http://www.facebook.com/events/241175235961416/?ref=ts

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s