Öppna din gård på Den stora gårdsdagen 26/9!

Nu är det äntligen dags för Den Stora gårdsdagen! Söndagen den 26 september slås portarna upp på Möllan igen. Nu har traditionen med öppna gårdar, utställningar, utbyte av odlingstips och växter, föreläsningar, fika, lek, musik och grannsämja i höstsolen varat i över 10 år.

Projektet startades av Möllevångsgruppen för att öka granngemenskapen mellan oss Möllanbor och våra hus. Det finn…s idag en stark kollektiv identitet på Möllevången. Många boende ser stadsdelen som sitt hem och gårdarna utgör de kollektiva vardagsrummen där vi träffas och umgås med grannar, bekanta och besökare. Det är därför väldigt viktigt att vi som bor här får möjlighet att påverka och utforma vår gårdsmiljö!

Delta genom att öppna din gård!
Snacka ihop dig med dina grannar och anmäl er sedan så fort som möjligt till boende@mollevangsgruppen.se eller 0739-289657 (senast ons 22/9 så vi hinner få med på kartan).
Skriv med:
– ev arrangemang som ni själva gör (tex: loppis, växtpyssel, barnaktiviteter, café, musik, poesi, teater, dans, samtal, debatt etc) eller om ni kan tänka er att husera musik eller samtal som vi ordnar
– öppettider (generell tid för arrangemanget: 12-18).
– kontaktuppgifter (mail&telefon)

På Möllevångsgruppens lokal på Södra Parkgatan kommer finnas kartor som vi gör över alla öppna gårdar och delar ut. Vi planerar också att ordna några samtal/föredrag, musikuppträden och förhoppningsvis guidade visningar runt i stadsdelen och mellan gårdarna!

Kontakt: boende@mollevangsgruppen.se eller 0739-289657

Arr: Möllevångsgruppen i samarbete med MoKS, ABF Malmö och Möllevångsfestivalen

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Öppna din gård på Den stora gårdsdagen 26/9!

  1. Nika skriver:

    Hej! Jag bor inte på Möllan men vid Södervärn och skulle gärna vilja vara med ändå och stå med ett loppisbord någonstans. Finns det någon sån möjlighet?
    Kul arrangemang! -Nika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s