Lucia

Tycker du att det är grått och kallt så här sent i december? Känns sommaren långt borta och misströstar du med jobb, räkningar, hemtentor och julstress? Då hoppas vi att du inte missade henne i söndags. När mörkret föll på, precis innan snön, kom vår egen Lucia och tände ett ljus.

Foto: Cattis Ahlgren

Med sig hade hon tomtar o troll, älvor o knytt, kung Bore, eldsprutare och trumslagare från de magiska skogarna där ingen behöver vara  rädd eller frysa och alla får julklappar.

Foto: Cattis Ahlgren

Foto: Cattis Ahlgren

Foto: Cattis Ahlgren

Foto: Cattis Ahlgren

Foto: Cattis Ahlgren

Möllevångsgruppen serverade rykande soppa, hembakade lussekatter och pepparkakor och Möllevångsfestivalen bidrog med den årliga pimpningen av den stora granen på torget.

Foto: Cattis Ahlgren

Foto: Cattis Ahlgren

Årets firade var ett kärt samarbete mellan Möllevångsgruppen, Möllevångsfestivalen, Kontrapunkt, Konstgruppen Pangea, Paulina Rosson med vänner, Fenix, Varite Miranda, Candombe folket, lokalbefolkningen som åter igen tog saken i egna händer och ABF

Foto: Cattis Ahlgren

Ca 300 Möllanbor kom med julpynt, värme och entusiasm för att verkligen sätta kronan på verket. Nu är det inte många dagar kvar innan solen vänder och det nya året börjar. Med en sprakande show som den vi såg i helgen tror vi att glädjen och engagemanget för alla våra ideella kulturella och sociala projekt håller i sig.

Till er alla från oss alla önskas En Riktigt God Jul!

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s