Stora Gårdsdagen

Under strålande sol, med goda grannar och glada besökare höll Möllevångsgruppen den Stora Gårdsdagen i söndags.

gård (cattis)

Så många gårdar på Möllan har en fin grannsämja och har lagt ner mycket kärlek och frivilligt arbete på att göra sina bakgårdar extra fina. I söndags öppnade några av dem upp för nyfikna förbipasserande, långväga besökare och boende som erbjöd loppis, musik, fika, trädårdssnack och utställningar.

simris12 (cattis-2)

Simrishamnsgatan 12

gård-2 (cattis)

mvg (cattis)

Utanför Möllevångsgruppens uppfräschade  lokal  på Södra Parkgatan 27 bjöds det på kaffe o kaka, ett gediget musik program från lokala favorit artister som Thomas, Ida, Deggo, Javier, Christian Svensson och Old Lost John samt spektakulära uppvisningar av Clownen Jens och Magic Marc.  Limpo passade på att göra en jättefin graffiti målning på planket dagen till ära och småtjejorna hakade ivrigt på med färg och fantasi.

plankmålning2 (cattis)

simris12 (cattis)

simris12 (cattis-3)

Blomma

simris11 (cattis-2)

Simrishamnsgatan 11

simris11 (cattis)Simrishamnsgatan 11

Vi höll på från mitt på dagen till skymningstund. Gamla och nya medlemmar tittade förbi, möllanbor sålde slut på sina loppor och till er som missade ostprovningen på bergsgatan så kan jag hälsa att den var riktigt god. Stora gårdsdagen var en jättefin anledning att som ny styrelse ta kontakt med de boende och bekanta oss med arbetet i Möllevångsgruppen.

Från och med denna vecka så kommer vi att ha regelbundna mötesplats öppet tider Måndag, Onsdag  och Torsdag 12-18. Om ni har undringar, vill hjälpa till att baka kakor och hålla öppet eller på andra vis delta i Möllevångsgruppens arbete så är det bara att komma förbi Södra pargatan 27 eller ringa 040-922910.

Slutligen vill vi tacka alla underbara grannar för ert engagemang och initiativ, gamla och nya medlemmar, besökande och  ABF.

Foto: Cattis Ahlgren

//Möllevångsgruppen

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s